ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Ahmet Yesevi İşitme Engelliler İlkokulu

Etiket Sonuçları: turkiyeulusalajans

Haz

Okul Sporları İşitme Engelliler Türkiye  Şampiyonasında  öğrencilerimiz  proje logomuzun ve  internet  adresimizin basılı olduğu tişörtleri giyerek yaygınlaştırma faliyetlerine katkı sağladılar.Türkiye genelinden yaklaşık 650  işitme engelli öğrencinin katıldığı şampiyonada ana hedef grubumuza ulaşmak projemizi görünür kılmak konusunda destek olan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

"İşitme Engellilere Uyarlanan Model" projesini  Avukat Lütfi Ergökmen Özel Eğitim Uygulama Okulunda  görev yapan Özel Eğitim Öğretmenlerine sunduk.  Projemizin fikri çıktılarından olan dijital platform incelemesi yapıldı.Öğretmenlerimizin görüş ve önerilerini aldık. Üretilen içeriklerin işitme engellilerin yanında  diğer engel gruplarında hatta genel eğitim alanında da kullanılabilineceği belirtildi. Özellikle ders sonu etkinliklerinin interaktif olması öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanacağı ifade edildi.

Avukat Lütfi Ergökmen Özel Eğitim Uygulama Okulu İdareci ve Öğretmenlerine ilgileri için teşekkürederiz.

May

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordünatörlüğünde yürütülen Ahmet Yesevi İşitme Engelliler İlkokulu'nun ortak olduğu Erasmus+KA226 İşitme Engellilere Uyarlanan  Model projesi Final Konferansı; alan uzmanları, akademisyenler, özel eğitim öğretmenleri, STK'lar ve işitme engelli çocuğu olan ebeveynlerin katılımıyla gerçekleşti.

MATH projesinin yazım aşamasından  yürütülmesine kadar her alanda etkin bir rol alan okulumuz öğretmenlerinin de katılımı ile  final konferansı tamamlanmıştır.

May

"İşitme Engelli Çocuklar ve Aileleri Derneği " yönetim kuruluna "MATH" projesinin tanıtımını yaptık. Ziyaretimizde Projemizin yazım aşamasından başlayarak  kabul ve yürütülme süreçleri hakkında konuşuldu.Dijital Platforma erişim ve kullanımı hakkında bilgi verildi.Proje ortaklarımız hakkında bilgiler paylaşılarak yurt dışında işitme engellilerin eğitimi konusunda yapılan çalışmalar ve yenilikler hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. İÇAD yönetim kurulunun göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ederiz.

"MATH" Projesi Dijital Platform Web Adresi için linki tıklayınız.